Raliu

                              Suntem încântați să anunțăm o colaborare ce a inceput intre TELL Security Systems si Federația Română de Automobilism Sportiv. Acest parteneriat   a fost dezvoltat in special pentru siguranta participantilor la aceste competitii si va acoperii anii competitionali 2017-2018.

 

                                  In acest sens, TELL Security Systems, importator si producator de accesorii si sisteme GPS a dezvoltat tehnic si soft unele functii speciale prin care pilotii si copilotii, in momentul unei opriri de urgenta pe traseu pot semnala organizatorilor instantaneu daca au nevoie de asistenta de urgenta sau nu. De asemenea, au fost adaptate si unele alertari care vor fi transmise catre echipa din centrul de comanda.

                                „Ne bucuram de colaborarea inceputa cu F.R.A.S. si ne punem increderea ca vom aduce un plus de siguranta pentru sportivii participanti cat un plus de divertisment pentru fanii acestui sport prin integrarea digitala, in timp real, a informatiilor de pe traseu” Emil VINCZE – Director General TELL Security Systems.

                                In acest sens, va punem la dispozitie un link de unde, orice pasionat al acestui sport, poate urmari masinile aflate in concurs. De asemenea, aplicatii dezvoltate pentru sistemele iOS si Android va vor ajuta sa urmariti pozitia masinilor si pe mobil, oriunde va veti afla.

Va invitam sa dati

START

Comentariile nu sunt permise.