Parteneriat cu Federația Română de Automobilism Sportiv

Suntem încântați să anunțăm o colaborare ce a început între TELL Security Systems si Federația Română de Automobilism Sportiv.

Acest parteneriat a fost dezvoltat în special pentru siguranța participanților și va acoperi anii competiționali 2017-2018.

În acest sens, TELL Security Systems, importator și producător de accesorii și sisteme GPS, a dezvoltat tehnic și la nivel de software unele funcții speciale prin care piloții și copiloții, în momentul unei opriri de urgență pe traseu, pot semnala organizatorilor instantaneu dacă au nevoie de asistență de urgență sau nu. De asemenea, au fost adaptate și unele alertări care vor fi transmise către echipa din centrul de comandă.

„Ne bucurăm de colaborarea începută cu F.R.A.S. și ne punem încrederea că vom aduce un plus de siguranță pentru sportivii participanți cât și un plus de divertisment pentru fanii acestui sport prin integrarea digitală, în timp real, a informațiilor de pe traseu” Emil VINCZE – Director General TELL Security Systems.

În acest sens, vă punem la dispoziție un link de unde, orice pasionat al acestui sport, poate urmări mașinile aflate în concurs. De asemenea, aplicațiile dezvoltate pentru sistemele iOS și Android vă vor ajuta să urmăriți poziția mașinilor și pe dispozitivele mobile, oriunde vă veți afla.

Click pe imagine

Click pe imagine

Pentru descărcarea aplicației pentru Android din Google Play link-ul direct este aici. Aplicația se numește TELL easyTRACK. Foarte usor se găsește și in magazinul Apple.

 

În speranța unui campionat cât mai frumos le urăm concurenților Succese și excese!

Bestsellers