Informare HU-GO

    Stimați parteneri!

    Începând cu 4 Aprilie 2016, firma NUSZ ZRT va introduce un registru al echipamentelor de bord consemnate, care afectează în special transportatorii care utilizează OBU. Înregistrarea se va face atunci când un anumit vehicul, trece printr-o secțiune de drum taxabilă, dar care nu mai poate fi dedusă din contul aferent datorita lipsei de fonduri. În acest caz, se va genera o alertă ce se va transmite către adresa de mail înregistrată în portalul HU-GO.

    Notificarea nu trebuie considerată ca o sancțiune imediată, atâta timp cât nu s-a intrat în zona de taxare fără a se fi încărcat contul sau fără achiziția unui tichet pentru porțiunea taxabilă aferentă.

   Un camion al carui dispozitiv de bord nu mai poate transmite informații pentru taxarea automată sau in cont nu mai sunt fonduri suficiente, nu are dreptul de utilizare a unei sectiuni de drum taxabile. Aveti obligația de a opri imediat camionul și de a lua măsuri fie pentru încărcarea imediată a contului, ori să cumparați tichete pentru a putea continua drumul fără să fiți amendați.

    Este bine ca să setați o valoare mai mare a sumei din cont la care sa fiți alertați, astfel ca să aveți suficient timp pentru a putea acționa și să evitați amenda.

    Ulterior, încărcării contului, taxarea se poate, din nou, face cu dispozitivul OBU. Totuși, până când nu ați primit confirmarea reîncărcării, este recomandat ca să nu se continue călătoria pe drumul taxabil.

   În cazul în care nu ați reușit încărcarea contului, pentru continuarea deplasării este necesară achiziția unui tichet de drum pentru porțiunea rămasă.

   Pentru informații suplimentare, vizitati site-ul: www.hu-go.hu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *