Despre noi

Compania T.E.L.L. Security Systems SRL a fost înfiinţată în anul 2012, având ca obiectiv principal comercializarea sistemelor de monitorizare prin GPS a autovehiculelor și măsurarea de combustibil cu ajutorul sondelor litrometrice, precum și a altor echipamente de securitate.  Firma noastră este unicul distribuitor al produselor Tell Software Hungaria Kft, atât pe partea de sisteme de urmarire prin GPS cât și de comunicatoare GSM si GPRS.  Momentan deținem cca 18000 de unități de monitorizare prin GPS, produse de către fabrica noastră din Ungaria, precum si peste 10000 de sonde litrometrice fabricate in Brasov, Romania.

Activitățile companiei noastre se concentrează pe segmentul de tehnologie de securitate de date. Produsele noastre sunt bazate pe oportunități de comunicare GSM/GPRS. Folosindu-ne de tehnologia de acoperire a internetului mobil, dezvoltăm și producem produse capabile să îndeplinească cerințele diversificate ale partenerilor noștri. Printre altele amintim: sisteme de protecție împotriva incendiilor, sisteme de alarmare, monitorizare de la distanță a autovehiculelor și a echipamentelor industriale.

Gama noastră de produse include serviciul de monitorizare la distanță, furnizând toate elementele necesare, de la echipamentele terminale până la software-ul gazdă. Se acordă atenție deosebită evoluției necesităților clientului, prin urmare, dezvoltarea produselor se face în funcție de aceste cerințe. Pentru partenerii noștri oferim sisteme diferențiate, care permit o gamă largă de servicii, de la supravegherea uneia ori a mai multor locații, sau chiar a unei zone întregi dintr-o țară.

Produsele și serviciile noastre sunt valorificate prin intermediul rețelei de distribuție, dar și direct clienților finali. Instalarea, punerea în funcțiune și întreținerea echipamentelor este asigurată la nivel de rețea națională.

Oferim suport partenerilor noștri în competiția internă, prin oportunități de afaceri personalizate. Ofertele noastre sunt prezente în sistemele tradiționale de cumpărare a activelor, a contractelor de leasing pe termen lung. Chiar de la începutul activităților de monitorizare la distanță, se asigură colaborarea noastră necondiționată. Ca parte a unui sistem complet de management, pentru amortizarea costurilor de investiții, printr-un sistem de taxe proporționale, se asigură o construcție normală a vânzărilor.

Partenerii noștri de comunicații sunt Vodafone și Orange, care asigură produselor T.E.L.L. un preț atractiv pe piață.

Pe lângă piața internă, suntem prezenți în alte 20 de țări, unde oferim, în principal, servicii de monitorizare la distanță a flotei prin GPS, avand ca partener pentru hărți licențiate Google Inc. Produsele noastre sunt realizate sub standardele de calitate ISO 9001 și 27001 și corespund standardelor de protecție împotriva incendiilor, certificate OKF. Din anul 2014, firma T.E.L.L. Security Systems a trecut la producția autohtonă de sonde litrometrice, capace antifurt și senzori de temperatură.

Similar altor producători de pe piaţa de profil, încercăm să oferim clienţilor noştrii produse de calitate cu un înalt grad de dezvoltare şi posibilitatea de a veni în întâmpinarea dorințelor partenerilor cu dezvoltări hardware și software în cel mai scurt timp posibil, conform cu noile tendințe de pe piață. Momentan avem bune colaborari cu firme de renume atât din România cât și cu cei din afara graniței noastre. Aceste legături s-au creat datorită bunei înțelegeri și răspunsului în timp util față de dorințele și nevoile partenerilor.

Istoria noastră este scrisă în fiecare zi cu fiecare kilometru parcurs de fiecare autovehicul care este completat cu unul din produsele T.E.L.L. Security Systems, dar în special de echipa care va stă la dispoziție pentru a scrie istorie și împreună cu dumneavoastră.

Produse